• Portada
  • Posts RSS
  • Comentaris RSS
  • Edit
Blue Orange Green Pink Purple

Benvolguts tastadors,

esperem que no quedeu massa tips, sempre amb ganes de tastar els nostres post(res)! Tenim dolços i salats, així com originals i precuinats, en tot cas que vagi molt de gust i… Bon profit!

Per cert, sempre podeu afegir-hi una mica de sal o sucre al vostre gust ;)
de febrer

Per molts anys fondue!


Prepareu bé els pulmons: cal que feu una gran inspiració per a bufar espelmes! D'aquí res, el blog farà un 1 any! 1 any en el qual no han faltat articles i visitants! Jo, personalment n'estic moolt orgullosa!
Si algú vol afegir quelcom, que ho digui ara o calli per a sempre. :D

Per molts anys fondue!

Laia

PD: no cal dir que fa ja uns anys que el 23 és el meu número preferit, sense cap mena de dubte. Quantes coincidències en una data...!!
Comentar 6 Tasts | Cuinat per Laia | edit post

6 Tasts

  1. irene on 23 de febrer del 2009, a les 21:29

    Ohhh! Sort que tu i l'Aleix esteu al tanto d'aquestes coses, que jo per a les efemèrides sóc nefasta...

    Un any fa, ja, d'aquella quedada a casa teva amb el Pau i la Laia, una enorme quantitat d'arròs amb llet i una càmera que passava de mà en mà? :D Va ser un dia molt guai...

    El 23 és gran, gran! :) (també és la data de caducitat d'un pobre iogur que residia en una certa nevera, però suposo que això no li treu importància...).

    1petó, Laia!

     
  2. Van Deal on 24 de febrer del 2009, a les 15:29

    Joder que rapid ha passat!

     
  3. Gemma on 24 de febrer del 2009, a les 20:26

    Hola Laia!
    Em dic Gemma Vilanova, i em sembla que et deus confondre, perquè jo no conec cap Anna Serrallonga, i tampoc em sona haver anat a passejar per Barcelona últimament... Tot i que m'ha fet molta gràcia això de fer servir els diaris per netejar els pinzells, la veritat és que hauria de llegir-los més sovint jeje

    Tranquila que no passa res, podem llegir-nos igualment :)

    Petons!!

    Gemma

     
  4. Anònim on 25 de febrer del 2009, a les 14:15

    Un prat molt verd
    per descansar

    un riu que sempre et mulli
    la panxa i el nas

    un caramel
    amb molt bon gust

    un floc de neu, un somni i la posta de sol.

    i tu cada dia ets més gran,
    dia dia , any per any
    volem dir-te per molts anys...

    per molts anys

    i tu cada dia ets més gran,
    dia dia , any per any
    volem dir-te per molts anys...

    i que tinguis...

    Un prat molt verd
    per descansar

    un riu que sempre et mulli
    la panxa i el nas

    un caramel
    amb molt bon gust

    un floc de neu, un somni i la posta de sol.

    i tu cada dia ets més gran,
    dia dia , any per any
    volem dir-te per molts anys...

    per molts anys

    i tu cada dia ets més gran,
    dia dia , any per any
    volem dir-te per molts anys...

    PER MOLTS ANYS!


    ( Cançó apresa al curs de monitors de lleure)


    Per tu blogm, felicitats pel primer any de vida!

     
  5. German on 25 de febrer del 2009, a les 17:22

    encara més vell/bell?

     
  6. irene on 25 de febrer del 2009, a les 22:16

    BELL!!! :D

     


Publica un comentari a l'entrada

Molt dolç o salat? Afegeix el que vulguis al teu gust! ;)

Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Fondue d'Idees


  • Blogs llaminers

    • Paleta d'idees!
      Teacher Valentine Cards Free Printable
      Fa 3 anys
    • cafè i diari
      tots els aeroports s'assemblen (conte de Nadal)
      Fa 10 anys
    • L'etcètera
      it gets better with age
      Fa 10 anys
    • Viatgers inquiets
      Fa 11 anys
    • the lost art of keeping a secret
      dives al sofà
      Fa 12 anys
    • TURURUT SAMFAINA
      >.< (<--Monzó)
      Fa 12 anys
    • dins una capseta de cartró
      Dones de ferro
      Fa 14 anys
    • A l'altra banda
      Viatges repartits pel globus
      Fa 15 anys
    • Sand in my shoes
      Fa 15 anys
    • Aigua de fruites
      ZENA HOLLOWAY
      Fa 17 anys
    • El show de Fusa
    • Why only run....
    Un blog amb cara de descafeïnat, sense sucre, i acompanyat d'un croissant i una magdalena.

    Seguidors

    Cuiners

    • German
    • Uri
    • irene

    Ingredients

    • a ritme de Jazz (9)
    • Antònia Font - Carmen Consuelo i altres noms amb melodia (4)
    • ara va de llibres (7)
    • Art (9)
    • Autèntics monuments (2)
    • Barcelona (1)
    • càmara acció (3)
    • CLIC (9)
    • Crítica (8)
    • Curiositats (8)
    • dedicades a tu (4)
    • Enquestes (6)
    • Fotografia (21)
    • Inclemències mitereològiques (1)
    • indignacions supines (2)
    • la nina dels meus ulls (1)
    • La ruta del cafè (2)
    • Música (19)
    • Notícies (2)
    • parole parole parole... (31)
    • Relats (2)
    • Teatre (5)
    • tot santjordiant Sant Jordi (3)
    • viatges (11)
    • Video (4)
    • Xorradetes de xocolata (54)

    Receptari

    • ►  2010 (7)
      • ►  de gener (7)
    • ▼  2009 (68)
      • ►  de desembre (2)
      • ►  de novembre (1)
      • ►  d’octubre (3)
      • ►  de setembre (3)
      • ►  d’agost (2)
      • ►  de juliol (5)
      • ►  de juny (4)
      • ►  de maig (8)
      • ►  d’abril (10)
      • ►  de març (7)
      • ▼  de febrer (11)
        • Benvolguts participants,heu votat el que jo pensav...
        • Hola blogoloqueros i blogoloqueras!Avui he llegit ...
        • Per molts anys fondue!
        • L'aula d'estudi
        • Worlds
        • Grates coincidències
        • Sopa de calabaza
        • Diari d'una àvia d'estiu
        • I vet-ho aquí un petit comentari d'aquesta enquest...
        • Love letter
        • MARC AYZA i JAÇ
      • ►  de gener (12)
    • ►  2008 (129)
      • ►  de desembre (9)
      • ►  de novembre (11)
      • ►  d’octubre (10)
      • ►  de setembre (6)
      • ►  d’agost (3)
      • ►  de juliol (11)
      • ►  de juny (14)
      • ►  de maig (15)
      • ►  d’abril (21)
      • ►  de març (24)
      • ►  de febrer (5)
  • Cerca d'idees






    • Portada
    • Posts RSS
    • Comentaris RSS
    • Edit

    © Copyright Fondue d'Idees. All rights reserved.
    Designed by FTL Wordpress Themes | Bloggerized by FalconHive.com
    brought to you by Smashing Magazine

    Pujar amunt